TRIMORE Sport Events

Η αξία που προσθέτουμε.

Προερχόμενοι από τον χώρο του αθλητισμού και έχοντας όραμα να αφήσουμε το δικό μας ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο των αθλητικών – ψυχαγωγικών events στον οποίο αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε, διαπνεόμαστε από πνεύμα δημιουργίας, έμπνευσης, πάθους και αφοσίωσης!

Κάθε μας εκδήλωση, είναι μια νέα ευκαιρία να δημιουργήσουμε, ένα λευκό χαρτί υλοποίησης όλων εκείνων τα οποία θέλουμε να μας φέρουν πιο κοντά στους φίλους μας αθλητές με τις οικογένειες – παρέες τους, τις κοινωνίες των τόπων που δρούμε, τους ανθρώπους οι οποίοι εθελοντικά παραστέκονται των προσπαθειών μας, τους θεατές που απολαμβάνουν – συμμετέχουν – παρακινούν αλλά και τους χορηγούς/υποστηρικτές/αρωγούς οι οποίοι μας πιστεύουν και επενδύουν πάνω μας!

Όλα εκείνα τα οποία σκεφτήκαμε ως αθλητές ότι θα μας ενθουσίαζαν, εκείνα που θαυμάσαμε σε διοργανώσεις του εξωτερικού και χρειάζονταν τόλμη και προσπάθεια, όλα εκείνα τα οποία φάνταζαν στη σφαίρα του “δεν γίνεται” αλλά.. έγιναν, συνθέτουν μια πανδαισία συναισθημάτων για μας – εμπειριών για τους αποδέκτες των προσπαθειών μας, τα οποία τα ονομάζουμε και τα χαρακτηρίζουμε ως: Added Values.

Είναι η αξία που προσθέσαμε με το έργο μας και συνοδεύεται από την υπόσχεσή μας ότι δεν το έχουμε ολοκληρώσει!

Τα παραθέτουμε όλα εδώ επιδιώκοντας ως έναυσμα παρακίνησης και άλλων διοργανωτών να τολμήσουν και άλλων αθλητών να τα ζήσουν και άλλων επιχειρήσεων/οργανισμών να μας εμπιστευτούν!

Το TRIMORE Sport Events είναι ένα business unit της diaplous s.s.d.a. Ltd, η οποία από το 1997 δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό προσφέροντας advanced υπηρεσίες συμβούλου οργάνωσης, διοίκησης καθώς και εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων/οργανισμών. Ως Partner των TÜV SÜD και TÜV Hessen (του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης και εκπαίδευσης στον κόσμο), προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης συστημάτων ποιότητος και προϊόντων, ενώ παράλληλα διαθέτει το δικό της βραβευμένο εκπαιδευτικό Concept κέντρο: diaplous Training Experience. To 2014 ξεκίνησε τη δραστηριότητα σχεδιασμού και οργάνωσης αθλητικών και ψυχαγωγικών events και σήμερα πέραν των δικών της branded events, εκπροσωπεί την XTERRA Planet (XTERRA Greece) και την ISOMAN Equalized Triathlon (ISOMAN Hellas).

Added Values – Περιεχόμενα

No1 – Ατομικός πλωτήρας κολύμβησης (Ασφάλεια)

No2 – Μεταφορά αθλητών και εκκίνηση από Ferry (Αξέχαστη εμπειρία)

No3 – Καλλιτεχνική κολύμβηση στο λιμάνι της Ερμούπολης (Θέαμα | Αξέχαστη εμπειρία)

No4 – Obstacle Swimming (Αναβίωση Ολυμπιακού αθλήματος | Μοναδική Εμπειρία)

No5 – Φωτογραφική ομάδα 641 (Τέχνη στον αθλητισμό | Τουριστική προβολή)

No6 – Ζώνη Αλλαγής Τριάθλου υψηλών προδιαγραφών (Ασφάλεια | Κοινωνική υπευθυνότητα)

No7 – Aerial Yoga (Θέαμα – Αξέχαστη εμπειρία)

No8 – Ένα βιβλίο για κάθε αθλητή (Κοινωνική Υπευθυνότητα – Μήνυμα)

No9 – Τελετή απονομών επάθλων και βραβείων (Αξέχαστη εμπειρία)

No10 – SwimRun στην Ελλάδα (Πρωτοπορία)

No11 – Ψέκασμα γλυκού νερού στην έξοδο από τη θάλασσα (Αξέχαστη εμπειρία – Χρηστικότητα)

No12 – Ομιλίες έμπνευσης (Παρακίνηση – Έμπνευση)

No13 – Water Obstacle Triathlon (Πρωτοπορία)

No14 – Κινητή γραμματεία (Χρηστικότητα – Καινοτομία)

No15 – Κολύμβηση σε διάταξη Παράπλου (Αξέχαστη εμπειρία)

No16Yoga (Συμμετοχή όλων | Νους και Σώμα)

No17Video στον παλμό και την ένταση του event (Αξέχαστη εμπειρία | Μοναδικές στιγμές)

No18SportCaster της διοργάνωσης (Αξέχαστη εμπειρία | κάθε αθλητής νοιώθει μοναδικός)

No19Αποκεντρωμένο event (Αθλητικός Τουρισμός | Συμμετοχή όλων)

No20Αψίδα Τερματισμού & Απονομών (Αξέχαστη εμπειρία)

No21Ταξίδι Αθλητικού Τουρισμού στη χώρα μας (Αθλητικός Τουρισμός – Προβολή της Ελλάδος)

No22Συλλεκτικό αριθμημένο σκουφάκι κολύμβησης (Αξέχαστη εμπειρία | Ενθύμιο | Πρωτοπορία)

No23Τερματισμός ομάδος Τριάθλου / με αγαπημένα πρόσωπα (Αξέχαστη εμπειρία)

No24Ζώνη αποθεραπείας με πουφ (Πρωτοπορία | Παροχές | Αξέχαστη εμπειρία)

No25Ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών (Ασφάλεια)

No26Το παιδί στο επίκεντρο (Παιδιά | Έμπνευση – Παρακίνηση)

No27Ασφάλιση διοργανώσεων (Ασφάλεια)

No28Αθλητικό Χωριό (Αξέχαστη εμπειρία | Προβολή χορηγών/υποστηρικτών)

No29Νυχτερινή κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (Αξέχαστη εμπειρία – Πρωτοπορία)

No30Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις Τριάθλου (Αθλητικός Τουρισμός | Προβολή της Ελλάδος)

No31Ιατρική βεβαίωση Υγείας (Ασφάλεια)

No32Υγειονομικό πλαίσιο (Ασφάλεια | Πρωτοπορία)

No33Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά (Αξέχαστη εμπειρία | Πρωτοπορία)

No34Παρουσίαση Βιβλίου “Άδακρυς Μάχη” (Πολιτισμός – Αθλητικός Τουρισμός)

No35Δημιουργία, καθιέρωση και φιλοξενία θεσμού βραβεύσεων Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης (Αξέχαστη εμπειρία | Πρωτοπορία)

No36Το Athletes kit των συμμετεχόντων (Πρωτοπορία | Άνεση αθλητών)

No37Φιλοξενία Αθλητών και συνοδών τους (Αθλητικός Τουρισμός | Προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου)

No38Ο Αλέκος Φασιανός τιμά το SwimRun Hydra (Πολιτισμός)

No39Event & Αγώνες για όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (Για όλους | Αθλητικός Τουρισμός | Πρωτοπορία | Αξέχαστη εμπειρία)

No40Διοργανώσεις οι οποίες δίνουν ευκαιρία συμμετοχής σε όλους (Για όλους | Πρωτοπορία | Αξέχαστη εμπειρία)

No41Ενισχυμένη ασφάλεια στο ποδηλατικό σκέλος (Ασφάλεια)

No42Ολιστική προσέγγιση Αθλητικού Τουρισμού (Αθλητικός Τουρισμός)

No43Σύστημα ποιότητος και επιδίωξη συνεχούς βελτίωσης (Ποιότητα | Διασφάλιση | Βελτίωση)

No44TRIMORE: One Team – One Dream – One Goal (Η ομάδα μας)

No45Μοιραζόμαστε γνώσεις – εμπειρίες – επιτυχίες και αποτυχίες (Κοινωνική Υπευθυνότητα | Αθλητικός Τουρισμός)

Added Value No1

Ατομικός πλωτήρας κολύμβησης (Ασφάλεια)

Το 2017 αποφασίσαμε, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε στη Σύρο, τον πρώτο μας αγώνα Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης. Προερχόμενοι από τον χώρο της ιδιαίτερης αυτής κολύμβησης και γνωρίζοντας πόσα ατυχήματα συμβαίνουν κάθε χρόνο στη χώρα μας με σκάφη τα οποία από απροσεξία τραυμάτισαν ή/και θανάτωσαν κολυμβητές, ή κολυμβητές υπέστησαν μια κράμπα, έναν τραυματισμό, ένα τσίμπημα από τσούχτρα ή ψάρι και αβοήθητοι πνίγηκαν, κα8ιερώσαμε πρώτοι σε αγώνα Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης, τον ατομικό πλωτήρα ως εξοπλισμό ασφαλείας!

Ο ατομικός αυτός πλωτήρας προσεφέρθη προς όλους τους κολυμβητές, τόσο σε αυτή τη διοργάνωση όσο και σε επόμενες της ομάδος μας, όχι αντιμετωπίζοντας κινδύνους κατά τη διάρκεια του αγώνα (κατά τον οποίο τα μέτρα ασφαλείας και η επίβλεψη είναι αυξημένη), αλλά για την καθιέρωση μιας νέας μόδας και κουλτούρας στην κολύμβηση στη θάλασσα κατά τις προπονήσεις (οι οποίες συνήθως είναι ατομικές και επικίνδυνες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατομικός πλωτήρας τον οποίο προσφέρουμε, είναι υδατοστεγανός, με χωρητικότητα 25 λίτρα (35 στην Ύδρα) και δίνει τη δυνατότητα στον κολυμβητή με την κατάλληλη πρόβλεψη, να έχει μαζί του εκείνα που θα χρειαστεί (κλειδιά, κινητό, πετσέτα, παπούτσια, νερό, σνακ κλπ) ή ακόμη και να εξέλθει της θάλασσας σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που θα εισέλθει.

Το εγχείρημα πέτυχε το στόχο τους και σήμερα οι θάλασσες έχουν γεμίσει συνειδητοποιημένους κολυμβητές με ατομικό πλωτήρα, ενώ πολλές άλλες διοργανώσεις υιοθετούν την πρωτοβουλία μας.

Added Value No2

Μεταφορά αθλητών και εκκίνηση από Ferry (Αξέχαστη εμπειρία)

Τον Ιούνιο του 2017 στη Σύρο, με στόχο να προσφέρουμε στους Τριαθλητές μια αξέχαστη εμπειρία και παράλληλα να δημιουργήσουμε υλικό multimedia (φωτογραφίες και βίντεο) το οποίο θα καθιστά ελκυστική τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων αθλητών σε μελλοντικές μας διοργανώσεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υιοθετήσαμε μια πρακτική των βορείων 8αλασσών και χρησιμοποιήσαμε Ferry boat για την μεταφορά των αθλητών και την εκκίνηση αγώνα Τριάθλου (το οποίο μάλιστα ήρθε για το σκοπό αυτό από την Πάρο)!

Οι τριαθλητές λοιπόν, τόσο του event του 2017 όσο και του 2018, συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα εμπρός από το Ferry το οποίο τους περίμενε εντός του λιμανιού της Ερμούπολης και ακολούθως αφού επιβιβάστηκαν, σε κλίμα γιορτής, χαράς και ευεξίας, μεταφέρθηκαν έξω από το λιμάνι, εμπρός από την ωραιότερη περιοχή της Σύρου: τα Βαπόρια, όπου και έλαβαν την εκκίνηση του αγώνα τους. Με τον τρόπο αυτή κολύμπησαν εμπρός από την περιοχή αυτή με απίστευτα συναισθήματα γεμάτοι και δημιουργώντας ένα πρωτοφανές υλικό επικοινωνίας, πραγματική διαφήμιση του νησιού και της διοργάνωσης.

Added Value No3

Καλλιτεχνική κολύμβηση στο λιμάνι της Ερμούπολης (Θέαμα | Αξέχαστη εμπειρία)

Tο 2017, μια ομάδα απίστευ7ων και τολμηρών κοριτσιών (μεταξύ των οποίων και το ζευγάρι της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδος της Ελλάδος), έχοντας σχεδιάσει και εργαστεί σκληρά με την προπονήτριά τους Despina Theodoridou, παρουσίασαν -για πρώτη φορά σε θαλάσσιο χώρο- στο λιμάνι της Ερμούπολης, πρόγραμμα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ήταν μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του event: Syros Triathlon!

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα δύσκολη πρόκληση για την ομάδα των κοριτσιών με την προπονήτριά τους, δεδομένου ότι οι ήχοι σε ένα λιμάνι κάτω από την επιφάνεια είναι πολλοί, το υδρόφωνο είναι σχεδιασμένο να δίνει ρυθμό στα κορίτσια σε πισίνες και οι δυνατότητες προπονήσεων σε πραγματικές συνθήκες απούσες.

Τα κορίτσια κατάφεραν το ακατόρθωτο και μια ιδιαίτερα δυνατή και εμπνευστική νότα δόθηκε στη διοργάνωση, η οποία έμελλε να μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό εκείνων οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί και παρακολούθησαν το μοναδικό γεγονός.

Κάτω από την επιφάνεια, το υδρόφωνο τους έδινε ρυθμό με τη διασκευή μιας αγαπημένης μελωδίας:

Added Value No4

Obstacle Swimming (Αναβίωση Ολυμπιακού αθλήματος | Μοναδική Εμπειρία)

Η κολύμβηση μετ’ εμποδίων ήταν ένα από τα α8λήματα στους 2ους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 1900. Σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη φιλοσοφία του κάθε εμποδίου ώστε να δοκιμάζονται οι αθλητές πέραν της ταχύτητας στην κολύμβηση, στη δύναμη, την αντοχή, την εξυπνάδα διαχείρισης της κούρασής τους, την άπνοια και άλλες αθλητικές και πνευματικές αρετές.

Κατόπιν των Ολυμπιακών αγώνων.. καταργήθηκε ως σκληρό!

Το αναβιώσαμε, για πρώτη φορά από τότε, το 2016 στη Σύρο και πραγματοποιήθηκε με τους όρους και τη φιλοσοφία του αγωνίσματος, το 2017 και το 2018 επίσης, έχοντας το λιμάνι της Ερμούπολης ως τερέν!

Οι διοργανώσεις είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής κολύμβησης, Ολυμπιονίκες, Τριαθλητές και άλλους αθλητές. Δεδομένης της ιδιαίτερότητος του σπορ, δυνατότητα διάκρισης είχε ο κάθε ένας και πολλοί τολμηροί δοκίμασαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας απίστευτο θέαμα.

(Εδώ το βίντεο του 2016:

Έχουμε μεγάλα σχέδια γι’ αυτό.. στη λίμνη της Βουλιαγμένης!

Added Value No5

Φωτογραφική ομάδα 641 (Τέχνη στον αθλητισμό | Τουριστική προβολή)

Το 2014, προετοιμάζοντας το πρώτο μας event: Nafplio Triathlon, δεχθήκαμε μια πρόταση συνεργασίας από μια ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων, η οποία στο δεύτερο event: Syros Triathlon, ονομάστηκε: 641.

Πιστεύοντας 6τη χημεία που δημιουργήθηκε, στα 10 επόμενα events, η ομάδα αυτή μεγαλούργησε φωτογραφικά.. με πάθος και αφοσίωση, ξεσηκώνοντας τους αθλητές, με πάνω από 50.000 φωτογραφίες, οι οποίες είναι αναρτημένες σε πλήρη ανάλυση ελεύθερες για κάθε ενδιαφερόμενο στα site μας!

Ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία μια διοργάνωση αναλάμβανε να συνεργαστεί με μια φωτογραφική ομάδα, αναλαμβάνοντας η ίδια όλο το κόστος με στόχο να προσφέρει στους αθλητές όλες τις φωτογραφίες τους χωρίς κόστος αλλά παράλληλα να δημιουργήσει απίστευτο υλικό για την προβολή της περιοχής αλλά και της ίδιας της διοργάνωσης.

TRIMORE και 641 μεγαλώσαμε μαζί.

Οι αθλητές.. έγιναν καλλιτέχνες στο φακό τους!

Added Value No6

Ζώνη Αλλαγής Τριάθλου υψηλών προδιαγραφών (Ασφάλεια | Κοινωνική υπευθυνότητα)

Το 2016 στο Syros Triathlon, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, ζώνη αλλαγής Τριάθλου και διάδρομος που οδηγεί εκεί από τη 8άλασσα συνολικής έκτασης 850 τετραγωνικών μέτρων, επιστρώθηκε με πλακίδια ανακυκλωμένου ελαστικού, για την προστασία των αθλητών και το Κοινωνικό μήνυμα της ανακύκλωσης.

Κάθε αγώνας Τριάθλου της TRIMORE έκτοτε, είχε τη ζώνη αλλαγής του με τέτοια επένδυση ή γρασίδι ποδοσφαιρικού γηπέδου (μετά την πρωτογενή χρήση του)!

Αθλητής και περιβάλλον πάνε μαζί!

Σε Σύρο, Βουλιαγμένη, Καστοριά, Ρέθυμνο, με τη βοήθεια της Ecoelastika Ioanna Alexopoulou αρχικά και της #microsportsΝίκος Παπακωνσταντίνου ακολούθως.. αγκαλιάζουμε τις καρδιές των αθλητών μας και γράφουμε μαζί τη δική μας ιστορία!

Added Value No7

Aerial Yoga (Θέαμα – Αξέχαστη εμπειρία)

Αθλητισμός – έμπνευση – ψυχαγωγία – καινοτομία – πολιτισμός!

Αθλητικός Τουρισμός.

Κά8ε κομμάτι των events μας, έχει σκοπό να καταστήσει την εμπειρία του αθλητή – θεατή – εθελοντή.. συγκλονιστική και να τη δέσει με τον τόπο!

Το 2018, στο λιμάνι της Ερμούπολης, στο πλαίσιο του τελευταίου Syros Triathlon, η Maria Maganari και η Maria Manolaki είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν μια εξαιρετική εναέρια χορογραφία στους ήχους του

Με κομμένη την ανάσα, βλέπαμε κάτι που δεν είχε προηγούμενο!

Το clip της διοργάνωσης, στο οποίο ασφαλώς εμπεριέχονται πλάνα:

Added Value No8

Ένα βιβλίο για κάθε αθλητή (Κοινωνική Υπευθυνότητα – Μήνυμα)

“Ένα βιβλίο για κάθε αθλητή” ήταν το μήνυμα κοινωνικής υπευθυνότητος το οποίο μαζί με τις

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS και την Popi Galatoula η οποία υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρότασή μας, ξεκινήσαμε στη Βάρκιζα και την Ύδρα το 2019 και συνεχίζουμε έκτοτε σε κάθε μας διοργάνω6η!

Με στόχο να συνεισφέρουμε κι εμείς στην ανάγκη να επανέλθουμε στην κουλτούρα ενός βιβλίου, της φαντασίας που αναπτύσσει η ανάγνωση εκείνου και της αφιέρωσης χρόνου πέρα από κινητά και παιχνιδομηχανές, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πρωτότυπη ιδέα της Maria Kouroupi.

Η ενέργεια αυτή αγκαλιάστηκε από τους αθλητές όλων των ηλικιών και μας έδωσε και άλλες οι οποίες θα ακολουθήσουν.

Added Value No9

Τελετή απονομών επάθλων και βραβείων (Αξέχαστη εμπειρία)

Τελετή απονομής!

Η ξεχωριστή επιλογή μιας διοργάνωσης, για να βρα8εύσει τους αθλητές της που ξεχώρισαν αλλά και το σύνολο όσων τόλμησαν! Επίσης να τιμήσει τους εθελοντές και αρωγούς της, τους χορηγούς, την πολιτεία και τον τόπο που τη φιλοξένησε!

Σε καμία από τις 16 διοργανώσεις μέχρι το τέλος του 2020, σε Ναύπλιο, Σύρο, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Χαλκιδική, Καστοριά, Βάρκιζα, Ρέθυμνο.. οι απονομές των επάθλων δεν ήταν απλή υπόθεση! Ήταν πάντα μια γιορτή στην οποία αθλητές, εθελοντές, φίλοι, θεατές, τοπικοί παράγοντες, χορηγοί, γινόμαστε ένα για να τιμήσουμε τους νικητές μας, εκείνους που προσπάθησαν -από τον πρώτο ως τον τελευταίο-, εκείνους οι οποίοι παραστάθηκαν της διοργάνωσης και εργάστηκαν για κείνη.

Added Value No10

SwimRun στην Ελλάδα (Πρωτοπορία)

Το 2016 για πρώτη φορά μπήκαμε στον πειρασμό να 6χεδιάσουμε αγώνα SwimRun στην Ελλάδα.

Τον πραγματοποιήσαμε στην Ύδρα τον Νοέμβριο του 2018 (με 7 μποφόρ αέρα και βροχή) και ήταν ο πρώτος στην Μεσόγειο με τους αυθεντικούς κανονισμούς: “ζευγάρια αθλητών δεμένα με σκοινί, τα οποία πρέπει να συνεργαστούν από την αρχή μέχρι το τέλος σ’ έναν αγώνα συνεχούς εναλλαγής κολύμβησης και τρεξίματος, κουβαλώντας μαζί τους ότι πρόκειται να χρειαστούν”!

Παρουσιάσαμε ξεχωριστά κάθε ζευγάρι πριν την εκκίνηση, λάβαμε πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας κυρίως στη θάλασσα, υποδεχθήκαμε προσωπικά όλα τα ζευγάρια στον τερματισμό κόβοντας την κορδέλα, έλαβε κάθε ζευγάρι διπλό συμβολικό μετάλλιο το οποίο μόνο με τα δύο του τμήματα συμπληρώνει το λογότυπο της διοργάνωσης – το σύμβολο του απείρου!

Εμπειρία μοναδική που πήγε ακόμη πιο πέρα τον Χειμώνα του 2019 και υπόσχεται πολλά για το μέλλον!

Το SwimRun Hydra εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί τον μοναδικό αγώνα του σπορ στην Ελλάδα, ήδη όμως σχεδιάζεται με ιδιαίτερη αγάπη ένας μεγάλος αγώνας “All day Race” για την Αθήνα.

Ζήσε για 29 δευτερόλεπτα την εμπειρία:

SwimRun Hellas

SwimRun Hydra

Added Value No11

Ψέκασμα γλυκού νερού στην έξοδο από τη θάλασσα (Αξέχαστη εμπειρία – Χρηστικότητα)

Το 2015, στην πρώτη διοργάνωσή μας στο Ναύπλιο αλλά και στις επόμενες στη Σύρο, εφαρμόσαμε κάτι που ζηλέψαμε τρέχοντας τον Μαραθώνιο του Παρισιού!

Δώσαμε την επιλογή στους Τριαθλητές, βγαίνοντας από το κολύμπι και αφού διανύσουν μια απόσταση (για να βγάλουν το wetsuit), αν το επι8υμούν να περάσουν από το τμήμα του διαδρόμου στο οποίο η πυροσβεστική ή υπηρεσία του Δήμου ψέκαζαν γλυκό νερό, ώστε να ξεπλυθούν από το αλάτι, πριν ετοιμαστούν για το ποδήλατο και το τρέξιμο!

Αν το έχεις ζήσει γνωρίζεις πόσο χρήσιμο και αναζωογονητικό είναι!

Added Value No12

Ομιλίες έμπνευσης (Παρακίνηση – Έμπνευση)

Στο Ναύπλιο, στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το 2015, καθιερώσαμε την πρώτη εκδήλωση: “Inspire me”, στην οποία επιλεγμένοι παθιασμένοι ομιλητές, ενέπνευσαν λίγο πριν το Race Brief, τους αθλητές και ενδιαφερόμενους πάνω σε διάφορα θέματα. Αθλητισμός, ψυχολογία, διατροφή, τακτική, αποτυχίες κλπ ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία έχουν επιλέξει να αναφερθούν οι εμπνευστές μας.

Ακολούθησαν εκδηλώσεις “Inspire me” στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου, το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο της Ύδρας, την Πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας της Καστοριάς, την πλαζ της Βουλιαγμένης και την πλατεία Αγνώστου στρατιώτη του Ρεθύμνου.

Η έμπνευση και παρακίνηση από αν8ρώπους αξιοθαύμαστους γεμάτους πάθος και αφοσίωση στο έργο τους, είναι κίνητρο μοναδικό. Πάντα θα το επιδιώκουμε!

Added Value No13

Water Obstacle Triathlon (Πρωτοπορία)

Water Obstacle Triathlon!

Μια δική μας επινόηση, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας γρήγορης Τριαθλητικής, απόλυτα διασκεδαστικής μα ιδιαίτερα επίπονης αναμέτρησης στη θάλασσα!

Όλο μπροστά σου σε μια παραλία.

Τριάδ3ς αθλητών, ξεκινούν κολυμπώντας με υπέρβαση θαλάσσιου εμποδίου, ακολούθως παίρνουν σανίδα και κάνουν όρθια ή γονατιστή σανιδοκωπηλασία (SUP) και τέλος τρέχουν μια απόσταση στην άμμο και τερματίζουν!

(Για καλλίτερη προσομοίωση τριάθλου, το σπορ είχε αρχικά σχεδιαστεί να γίνει με χρήση kayak με πετάλια ποδηλάτου, τα οποία όμως δεν ήρθαν εγκαίρως από το εξωτερικό)

Όσοι το δοκίμασαν τον Ιούνιο του 2017 στη Σύρο.. μπορούν και μοιράζονται την εμπειρία τους!

Ευχαριστούμε τον Stavros Georgarakis για τον εξοπλισμό.

Obstacle Challenge

Added Value No14

Κινητή γραμματεία (Χρηστικότητα – Καινοτομία)

Το 2018 στο 3ο SyrosTriathlon, με τη βοήθεια της Carglass Greece και της Martha Stephanopoulou, σχεδιάσαμε και μετασκευάσαμε ένα 6άμετρο Container στη γραμματεία των διοργανώσεών μας.

Παράλληλα, αποτελεί το βασικό τρόπο μεταφοράς του εξοπλισμού μας, στους τόπους διεξαγωγής των events.

“Όπου γη και πατρίς” ή “Όπου καλώς, εκεί η Πατρίς”

Έκτ0τε, αγαπώντας τους τόπους που μας φιλοξένησαν, το “σπίτι μας”, πέραν του λιμανιού της Ερμούπολης, στήθηκε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, στο Ferry εμπρός της προβλήτας στο λιμάνι της Ύδρας (σεβόμενοι τη διαφορετική κουλτούρα του ιστορικού νησιού), στην πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας της Καστοριάς, στην πλαζ της Βάρκιζας, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο!

Ποιός μπορεί να γνωρίζει, που αλλού θα κάνει την επιβλητική του εμφάνιση;!

Είμαστε έτοιμοι και σύντομα θα δώσουμε νέο πρόσωπο στο “σπίτι μας”. Είναι ήδη σχεδιασμένο.

Είναι τόσο δικό μας σπίτι, όσο και εκείνων με τους οποίους ζούμε μαζί τα events που σχεδιάζουμε.

Added Value No15

Κολύμβηση σε διάταξη Παράπλου (Αξέχαστη εμπειρία)

Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης σε διάταξη παράπλου!

Η αθλητικοκεντρική προσέγγιση στο σχεδιασμό ενός αγώνα κολύμβησης σε ανο1κτή θάλασσα!

Έχοντας πλήθος κολυμβητικών εμπειριών σε ανοικτή θάλασσα, το 2017 αποφασίσαμε και σχεδιάσαμε έναν ξεχωριστό αγώνα για το SyrosTriathlon.

Έναν αγώνα παράπλευσης στις ακτές του νησιού της Σύρου. Οι αποστάσεις ήταν 3,5k και 5,5k, ενώ ήδη ήταν σχεδιασμένος (πολλάκις κολυμπημένος και χαρτογραφημένος) ο αγώνας των 10k, επίσης μια έφοδος μετ’ επιστροφής στο φάρο της Διδύμης (Γαϊδουρονήσι έξω από την Ερμούπολη – ο πρώτος φάρος της Ελλάδος) αλλά και αγώνας 26k διάπλευσης από την Τήνο στη Σύρο νυκτερινός!!

Η παράπλευση έχει τη μαγεία της εξερεύνησης, της ανυπομονησίας, της κατάκτησης, της αγωνίας και γιατί όχι.. του φόβου! Μαγεύει τους κολυμβητές και αν καταφέρεις ως διοργανωτής να φροντίσεις καλά τις παραμέτρους ασφάλειας στη θάλασσα (δύσκολο γιατί έχεις πεδίο κάλυψης 5,5 χιλιομέτρων αλλά όχι ακατόρθωτο).. έχεις προσφέρει το απίστευτο!

Με 15 σκάφη του ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΥΡΟΥ (Ο.Φ.Τ.Σ.ΣΥΡΟΥ) και την ιδιαίτερη επιμέλεια του επικεφαλής του Cap Zannikos, 25 ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas σε SUP, παραπλέον σκάφος του Λιμενικού Σώματος Σύρου, ακόμη και δυνατότητα ρίψης σωστικού μέσου με drone, επετεύχθη στο ακέραιο. Όχι μόνο πραγματική ασφάλεια αλλά και αίσθηση ασφάλειας σε κάθε κολυμβητή.

Υπάρχουν 150 μάρτυρες κολυμβητές το 2017 και άλλοι τόσοι το 2018, οι οποίοι σίγουρα ξεχωρίζουν στις εμπειρίες τους αυτό τον παράπλου.

Το SwimRun της Ύδρας είχε αντίστοιχη διάταξη στα κολυμβητικά του σκέλη αργότερα ενώ τώρα ετοιμάζεται η Καστοριά για 10k κολύμβησης σε διαδρομή που εμπεριέχει παράπλευση της μικρής γυρολιμνιάς και μετ’ επιστροφής διάπλευση της λίμνης!

Η αγάπη και το πάθος μας για το κολύμπι.. μπροστάρης!

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα εδώ:

(Σε ανάμνηση μιας δρομικής ιδέας που παρ’ ότι σχεδιάστηκε και ξεκίνησε να δρομολογηθεί, την έπνιξαν οι ίντριγκες και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ:

Added Value No16

Yoga (Συμμετοχή όλων | Νους και Σώμα)

Το 2017, μαζί με τη Maria Maganari ήμασταν οι εμπνευστές της ιδέας και εντάξαμε την yoga στα αθλητικά και ψυχαγωγικά events μας.

Yoga για αθλητές, yoga για παιδιά, yoga για όλους!

Η φιλοσοφία εκγύμνασης νου και σώματος αυτή, αγκαλιάστηκε από όλους και την ενσωματώσαμε σε κάθε μας event.

Η XTERRA planet, βλέποντας την εφαρμογή της στο XTERRA O.W.S. Challenge τον Νοέμβριο του 2018, συνεργάστηκε με τη Μαρία για να προτείνει τη yoga σε όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Σήμερα, εν μέσω υγειονομικής κρίσης, η XTERRA προσφέρει μέσω της Μαρίας, διαδικτυακά απομακρυσμένα μαθήματα!

Τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Ρέθυμνο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρόγραμμα: “project 11”, μια ξεχωριστή εξειδικευμένη πρόταση προθέρμανσης Τριαθλητών σε 11 λεπτά και τον Νοέμβριο στην Ύδρα ακολούθησε το “yoga σε ζευγάρια” προσαρμοσμένο στην κουλτούρα του SwimRun.

Σίγουρα, θα ακολουθήσουν και ακόμη καλλίτερα..

Added Value No17

Video στον παλμό και την ένταση του event (Αξέχαστη εμπειρία | Μοναδικές στιγμές)

Η εικόνα μιας εκδήλωσης (οπτικοακουστικό υλικό), είναι το μέσο το οποίο ανα8ιώνει την ανάμνηση σ’ εκείνους που έζησαν την εκδήλωση και δημιουργεί εντυπώσεις σ’ εκείνους που δεν τα κατάφεραν να συμμετάσχουν στην εμπειρία!

Ένας δικός μας άνθρωπος (Τριαθλητής), δίνει ξεχωριστό παλμό κάθε φορά στα βίντεο των διιργανώσεών μας (ασφαλώς δεν είναι δική μας ανακάλυψη), πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό. Είναι παντού!

Στη θάλασσα υποβρυχίως, μέσα στα κύματα, στη λίμνη, στο έδαφος, στην πόλη, στο βουνό, στον αέρα!

Θα τον δεις στο βυθό της θάλασσας ανάποδα, να τρέχει οποσθοπορεία  μπροστά από τους πρώτους με την κάμερα στο χέρι, να ποδηλατεί και να βιντεοσκοπεί ταυτόχρονα δίπλα σου, να τρέχει κάθε σπιθαμή και να ξεπετιέται από παντού.. για να πιάσει τη στιγμή.

Είναι ο Dimitris Pappas.

Δες το βίντεο με ελάχιστες από τις εκατομμύρια στιγμές στα events μας και για μια φορά σκέψου από τη σκοπιά εκείνου ο οποίος αποτύπωνε τις στιγμές!

Πώς ένοιωσε, τι σκέφτηκε, τι παραπάνω έζησε.

(Δυστυχώς, ελάχιστες φωτογραφίες τον περιέχουν. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να βγει το αποτέλεσμα;)

Added Value No18

SportCaster της διοργάνωσης (Αξέχαστη εμπειρία | κάθε αθλητής νοιώθει μοναδικός)

Greta Lymberopoulou

Γυναίκα, Τριαθλήτρια, Μητέρα, Sport Caster της TRIMORE Sport Events!

Πέραν των άλλων.. είναι η φωνή στα μικρόφωνα στις εκδηλώ6εις μας.

Γνώσεις των σπορ, γνωριμία και με κάθε πέτρα που κάνει Τρίαθλο, IRONWOMAN με διπλή σημασία πλέον, εξαιρετικό χιούμορ, ακούραστη, ευχάριστος – αισιόδοξος – χαρούμενος άνθρωπος, ομορφιά που “επιδεινώνεται” στο χρόνο!

Η Γκρέτα ήρθε κοντά μας και έδωσε κομμάτι από τη λάμψη της στα events μας.

Έκτοτε, όλες οι διοργανώσεις Multisports άλλαξαν.

Το μόνιμο παράπονό της είναι ότι πριν ξεκινήσουμε συνεργασία, αγωνιζόταν στις εκδηλώσεις μας. Τώρα.. της στερήσαμε τη χαρά αυτή, της προσφέραμε όμως μια διαφορετική: είναι ανάμεσα στους TRIMORE Insiders, εκείνους οι οποίοι σχεδιάζουν και προσφέρουν εμπειρίες σε φίλους και συναθλητές!

Added Value No19

Αποκεντρωμένο event (Αθλητικός Τουρισμός | Συμμετοχή όλων)

Πολυεστιακός Αθλητικός Τουρισμός!

4πό την πρώτη μας διοργάνωση, στόχο είχαμε την εξυπηρέτηση, πέραν των απαιτήσεων της διοργάνωσης, των αναγκών της περιοχής η οποία μας φιλοξενεί!

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου (ανάπτυξη τοπικής οικονομίας) και η παρουσίαση μεγάλου μέρους της ομορφιάς και μοναδικότητος του τόπου (βιωματική γνωριμία), αποτελούν πάντα πρώτιστο στόχο.

Η αποκέντρωση ενός event, δίνει πάντα την ευκαιρία σ’ έναν επισκέπτη να γνωρίσει βαθύτερα τον τόπο τον οποίο επισκέπτεται και ασφαλώς να συνδεθεί πιο ισχυρά μαζί του!

Η υποδειγματική περίπτωση (bench mark) του Syros Triathlon!

 • Τρίαθλο το οποίο κάθε χρόνο μεγαλώνει αποστάσεις με επίκεντρο στην πόλη αλλά εκτείνεται από το λιμάνι, την περιοχή Βαπόρια (μετάβαση με Ferry), τη Βαρή-Μεγα γυαλό-Ντελαγκράτσα, Άγιο Δημήτριο, Άγιο Νικόλαο και τερματίζει στην μοναδική πλατεία
 • Κολυμβητικός παράπλους ανοικτής θαλάσσης με σημεία εκκίνησης τη Φάμπρικα, τη Βάρη, το Αχλάδι και κατόπιν παράπλευσης 5,5 χιλιομέτρων, με τερματισμό στον Άγιο Αντώνιο Μέγα Γυαλού
 • Τρέξιμο πόλης με περιήγηση σε όλο το λιμάνι, το φάρο, την Ερμούπολη και τα μαρμάρινα πλακόστρωτα σοκάκια
 • SUP, Yoga, Νυχτερινή κολύμβηση στο Κόμητο
 • Water Obstacle Triathlon, Aqua Aerobic, Yoga στο Γαλησσά
 • Obstacle Swimming, Aerial Yoga, Καλλιτεχνική Κολύμβηση στο λιμάνι στο άγαλμα Ελευθερίας
 • Ποδηλατική ατομική χρονομέτρηση στην ευθεία του Μέγα Γυαλού
 • Υποβρύχια σκοποβολή στο Δημοτικό κολυμβητήριο στα Λαζαρέτα
 • Σκάκι, yoga, ποδηλατική βραδυπορεία στην πλατεία Μιαούλη
 • Race brief και Inspire me στο Θέατρο Απόλλων
 • Race brief και Pasta Party στον θερινό κινηματογράφο
 • Pasta Party στον Ταρσανά (καρνάγιο ξύλινων παραδοσιακών σκαφών)
 • Ποδηλατική βόλτα με ξύλινα ποδήλατα στην πόλη
 • Water polo στο θαλάσσιο κολυμβητήριο του λιμανιού,
 • Τελετή απονομών στα σκαλιά του Δημαρχείου με παραδοσιακούς χορούς και πυροτεχνήματα..

..και σχέδια για

 • Κολύμβηση στο Φάρο στη Διδύμη (Γαϊδουρονήσι)
 • Ημιμαραθώνιος “Φραγκοσυριανή διαδρομή”
 • Νυχτερινός διάπλους Τήνος – Σύρος
 • Νυχτερινή κολύμβηση στις Αγκαθωπές
 • Παιδικοί κολυμβητικοί αγώνες στο Κίνι
 • Δενδροφύτευση αθλητών.

Πανδαισία πραγματική!

Λόγος να γίνεις λάτρης και πρεσβευτής του νησιού!

Never forget:

Charalampos Giannakakis

 

Added Value No20

Αψίδα Τερματισμού & Απονομών (Αξέχαστη εμπειρία)

Η δέσμευση, η προετοιμασία, η αγωνία, το άγχος, η εκκίνηση, ο αγώνας, η προσπάθεια, η δυσκολία, η σκέψη της εγκατάλειψης, το πείσμα, η εξάντληση, η υπέρβαση, ο τερματισμός, η νίκη, η ανάταση, η κατάρρευση!

Θέλοντας να τιμήσουμε με τον μέγιστο τρόπο, την προσωπική νίκη την οποία επιτυγχάνει κάθε αθλητής στον τερματισμό της υπερπροσπάθειάς του, συνεργαστήκαμε με την Erietta Papadogianni, την ETEM και την Vasiliki Skylogianni και δημιουργήσαμε την ξεχωριστή αψίδα κάτω από την οποία οι αθλητές όλων των ηλικιών.. πανυγηρίζουν τις νίκες τους χτυπώντας το τροκάνι!

Διάδρομος τερματισμού και ατομικού ή ομαδικού θριάμβου.

Εμπειρία μοναδική, ανεξίτηλη, ασυναγώνι6τη!

Έχει ήδη στηθεί στη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα, την Καστοριά, το Ρέθυμνο και την Ύδρα.

Ποιός ξέρει πού αλλού θα κοσμήσει το νού μας;!!

Added Value No21

Ταξίδι Αθλητικού Τουρισμού στη χώρα μας (Αθλητικός Τουρισμός – Προβολή της Ελλάδος)

TRIMORE Multisports TOUR!

Ένα ταξίδι αθλητισμού, πολιτισμού και ψυχαγωγίας στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος.

Πολυήμερες εκδηλώσεις για όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών, με το χρώμα και το άρωμα αξιομνημόνευτων περιοχών. Εμπειρίες οι οποίες αποτελούν ήπια αλλά καταλυτική ανάδειξη των περιοχών και δημιουργία θαυμαστών και πρεσβευτών σε όλο τον κόσμο!

Ενθουσιασμένοι άνθρωποι οι οποίοι υπόσχονται να ξανάρθουν και παράλληλα μιλούν με πάθος για τον τόπο που έζησαν τις μοναδικές στιγμές τ0υς.

Κλείνεις τα μάτια σου και σκέφτεσαι το χάρτη.

Τη μια πίσω απ’ την άλλη.. φωτίζεις περιοχές και ανακαλείς εικόνες και εμπειρίες: Ναύπλιο, Σύρος, Βουλιαγμένη, Χαλκιδική, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη/Άβδηρα, Καστοριά, Ρέθυμνο.

(Το βίντεο που έπαιξε σε 140 χώρες, σε όλο τον πλανήτη με τη βοήθεια της ICARUS Sports και τις λήψεις του Dimitris Pappas :

Δεν είναι όλες, αλλά.. δεν ολοκληρώσαμε το έργο μας!

Πλημμυρίζεις Ελλάδα!

Added Value No22

Συλλεκτικό αριθμημένο σκουφάκι κολύμβησης (Αξέχαστη εμπειρία | Ενθύμιο | Πρωτοπορία)

Το κολυμβητικό σκουφάκι μιας διοργάνωσης, αν είναι πράγματι όμορφο και εύχρηστο/ανθεκτικό/άνετο (μαλακής σιλικόνης σε σωστή φόρμα), βάζει σε δίλημμα τον α8λητή: “να το κρατήσω αναμνηστικό ή να το ευχαριστηθώ στις προπονήσεις μου;”!

Από την πρώτη μας διοργάνωση στο Ναύπλιο, εστιάσαμε ιδιαιτέρως στο σκουφάκι, όμως αργότερα στη Σύρο, καινοτομώντας, δημιουργήσαμε πρώτοι (και μοναδικοί ως σήμερα) αριθμημένα σκουφάκια κολύμβησης. Ο αριθμός στο σκουφάκι, δίνει τη δυνατότητα στο σωστικό σκάφος, να έχει εικόνα για τους αθλητές που παρακολουθεί. Παράλληλα, το σκουφάκι το οποίο φέρει μοναδικό αριθμό είναι προσωπικό – μοναδικό κειμήλιο!

Στη Σύρο και τις 3 χρονιές, στην Καστοριά και το Ρέθυμνο, οι κολυμβητές και Τριαθλητές φορούσαν αριθμημένα σκουφάκια, ενώ για το XTERRA Greece του Απριλίου του 2020, είχε σχεδιαστεί οι κολυμβητικές ομάδες (ομαδική εγγραφή) να είχαν το logo της ομάδος τους πάνω στο σκουφάκι!

Added Value No23

Τερματισμός ομάδος Τριάθλου / με αγαπημένα πρόσωπα (Αξέχαστη εμπειρία)

Το ομαδικό Τρίαθλο (σκυταλοδρομία ή relay), είναι μια “εφεύρεση” (ασφαλώς όχι δική μας) ώστε κάποιοι αθλητές που κάνουν ένα ή δύο από τα τρία αθλήματα, να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα Τριάθλου εκ των έσω! Η πράξη έχει δείξει, ότι η πλειονότητα εκείνων, στη συνέχεια μπαίνουν στον πραγματικό κόσμο του Τριά8λου!

Η μέθοδος αυτή, δίνει επίσης τη δυνατότητα, ο τόπος φιλοξενίας του event Τριάθλου, να συμμετάσχει πραγματικά με περισσότερους αθλητές στο κυρίως event! Βέβαια, μια σειρά άλλων αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, τα οποία έχουν τον ίδιο σκοπό, επιτυγχάνουν επίσης τον ίδιο σκοπό.

Η TRIMORE, υιοθετεί από την πρώτη της διοργάνωσης Τριάθλου στο Ναύπλιο το 2015, αυτή την πρακτική και τη θεωρεί μέσο ανάπτυξης του σπορ, κάτι το οποίο διακαώς επιδιώκει!

Για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας μάλιστα, ζητούμε από κάθε ομάδα, να ενώνεται όλη μαζί λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό και να περνούν την “αψίδα του θριάμβου”.. ως ομάδα! Είδαμε με χαρά να το αγκαλιάζει ως σκέψη η αθλητική κοινότητα.

Επίσης, προτρέπουμε τους αθλητές, τα λίγα μέτρα προς την αψίδα για τον τερματισμό, αν το επιθυμούν, να καλούν ανθρώπους τους δίπλα ή στην αγκαλιά τους, να τους συνοδεύσουν και να μοιραστούν αυτή τη χαρά!

Η εικόνα, αποτυπώνει συναισθήματα, τα οποία όμως πρωτογενώς ήδη έχουν εγχαραχθεί δριμύτερα στο μυαλό των πρωταγωνιστών!

Added Value No24

Ζώνη αποθεραπείας με πουφ (Πρωτοπορία | Παροχές | Αξέχαστη εμπειρία)

Το Τρίαθλο και το SwimRun είναι μια επίπονη προσπάθεια για κάθε αθλητή, ασχέτως του επιπέδου, της ηλικίας του ή της απόστασης που επέλεξε να αγωνιστεί.

Ολοκληρώνοντας τον αγώνα σου, έχεις πραγματικά εξου8ενωθεί και χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανέλθει ο οργανισμός.

Το Σεπτέμβριο του 2019, με τη βοήθεια του Τζάνης Πύρρος και της pouf makers, πραγματοποιήσαμε μια ιδέα μας!

Δημιουργήσαμε έναν χώρο αποκατάστασης αθλητών με 25 αναπαυτικότατα πουφ. Μια πολύχρωμη πινελιά ακριβώς μετά την αψίδα τερματισμού, η οποία πέραν των άλλων ξεκουράζει ακόμη και το μάτι!! Το νέο “Recovery Area” ξεκίνησε στο Ρέθυμνο, πήγε στη Βάρκιζα και κατόπιν στην Ύδρα. Θα συνεχίσει παντού!

Και 100 να είχαμε.. πάλι γεμάτα θα ήταν!!

Οι αθλητές τα τιμούν δεόντως!

Added Value No25

Ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών (Ασφάλεια)

Διαλέγεις δύσκολα, τα θέλεις με κάθε καιρό, θέλεις να υπάρχει ασφάλεια.. θέλεις όμως να νοιώθουν έτσι και οι αθλητές!

Έχεις θάλασσες (φουρτουνιασμένες πολλές φορές, δεν τ1ς παραγγέλνεις), έχεις ποδήλατα με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, έχεις βουνά χωρίς οδική πρόσβαση αλλά με εθισμένους ποδηλάτες, γεμάτους αδρεναλίνη, υψηλές ταχύτητες, άλματα, κατεβασιές και μειωμένη αίσθηση φόβου, έχεις αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων και την “κακιά στιγμή” να παραμονεύει στα πιο απίθανα σημεία.

Χρειάζεσαι ομάδα. Ομάδα και σχέδιο.

Την ομάδα που μας εμπνέει αυτοπεποίθηση σήμερα, απαρτίζουν η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, οι @mad nomads atv με τις γουρούνες για το βουνό, η Polaris Snowmobiles

με το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα βουνού, η Suzuki Moto Greece, η ομάδα κριτών ποδηλασίας μας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών με τα ασθενοφόρα του, ο Gavrilis Tsountanis με τα θαλάσσια σπορ του, ο ΟΦΣΕ – Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας και τα παιδιά με τα σκάφη στην Ύδρα και την Καστοριά.

Πάντα δίπλα μας το Λιμενικό Σώμα και η Τροχαία, στο Ρέθυμνο, την Ύδρα, τη Βουλιαγμένη, την Καστοριά.

Μαζί με όλους εκείνους, οι απίστευτοι εθελοντές μας.

Μια ομάδα στο παρασκήνιο, επιτυχία της οποίας είναι να σε κάνουν να νοιώσεις και να είσαι ασφαλής!

Δε θα τους δεις ποτέ όλους μαζί, θα νοιώσεις όμως το έργο τους.

Εδώ, στην Ύδρα με σχεδόν 7 μποφόρ στο κεφάλι και απαγορευτικό:

Added Value No26

Το παιδί στο επίκεντρο (Παιδιά | Έμπνευση – Παρακίνηση)

Μια αθλητική διοργάνωση, μπορεί απλά να απευθύνεται 6τους αθλητές της, ή να είναι κάτι πιο μεγάλο, πιο γεμάτο, πιο πλούσιο και να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μπορεί να είναι μια άρτια σχεδιασμένη αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα η οποία απευθύνεται στους αθλητές συμμετέχοντές της ή μπορεί να έχει πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών / πολιτιστικών εκδηλώσεων απευθυνόμενη σε όλη την οικογένεια / παρέα, ανεξαρτήτως ηλικίας και αθλητικού επιπέδου!

Όταν το 2014 ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το Nafplio Triathlon, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση σχεδιάσαμε τόσο τον αγώνα των ενηλίκων, όσο και των πιτσιρικιών!

Επιδιώκαμε πάντα τα events μας να γίνονται παιδότοπος, γιατί έτσι συμβάλεις στην ανάπτυξη των Multisports, του αθλητικού πνεύματος, του ευ αγωνίζεσθαι, του ευγενούς ανταγωνισμού!

Οι αθλητές των events μας, δεν το σκάνε κρυφά για να κάνουν το χόμπυ τους. Φορτώνουν αυτοκίνητο και ταξιδεύουν τραγουδώντας! Στην επιστροφή δίνουν υπόσχεση να επανέλθουν και κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις!

Τρίαθλο, ISOMAN, Cross Aquathlon, Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, Lazer Run, Running relays, ποδηλατική βραδυπορεία, ποδηλατικοί ελιγμοί, σκάκι σε παράλληλα γήπεδα, Yoga, κυνήγι μετεωριτών και orienteering, πάλη, Ζίου Ζίτσου, ποδηλατοβόλτες, ζωγραφίζοντας χωρίς πινέλο, αναρρίχηση σε τοίχο, κωπηλασία, Zumba, Break dance..

Όλα για τα παιδιά μας!

Γινόμαστε παιδιά μαζί τους, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, απολαμβάνουμε.. ζούμε περισσότερο!

Added Value No27

Ασφάλιση διοργανώσεων (Ασφάλεια)

Ασφάλεια!

Πόσο οξύμωρο, να παίζεις με τη “φωτιά” και να μ1λάς γι’ ασφάλεια;!!

Έντονες αθλητικές προσπάθειες, παθιασμένοι – ξέφρενοι ποδηλάτες σε δρόμους και βουνά, άγριες ανοικτές θάλασσες με τύπους να περνάνε μέσα από τα κύματα, φυσικά και τεχνητά εμπόδια, βουνά και γκρεμνά.. μα έχουμε πίσω μας σιωπηλά, ακούραστο – πιστό αρωγό μας -από την πρώτη μας κιόλας διοργάνωση στο Ναύπλιο-, σε κάθε μας εγχείρημα, την κορυφαία Μινέττα Ασφαλιστική.

“Ασφαλίζει ότι αξίζει!”

Άνθρωποι όμως βρίσκονται πίσω από τις εταιρείες και ο Manolis Gadjoflias μαζί με τον Nickos Moschovos, αποτελούν την αιχμή του δόρατος μιας άριστης, ζηλευτής, εξωστρεφούς εταιρικής κουλτούρας ενός ασφαλιστικού οργανισμού πρότυπο!

Εμπιστεύθηκαν το όραμα και την τόλμη μας από την πρώτη στιγμή και έκτοτε.. ενώσαμε τις πορείες μας.

Δεν υπάρχει διοργάνωσή μας χωρίς τη σημαία της ΜΙΝΕΤΤΑ να κυματίζει στο αθλητικό χωριό καθώς και στο νου/καρδιά μας, δίνοντάς μας αυτοπεποίθηση!

(Being there in that concert)

Added Value No28

Αθλητικό Χωριό (Αξέχαστη εμπειρία | Προβολή χορηγών/υποστηρικτών)

Το “Α8λητικό Χωριό”, το οποίο καθιερώσαμε από την αρχή μας σε κάθε διοργάνωση, είναι εκείνο που δίνει το πρόσωπο γιορτής στην εκδήλωση, δημιουργεί μια πόλη μέσα στην πόλη, ενώ παράλληλα αποτελεί το “σπίτι” των αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων για τις μέρες πραγματοποίησης του event!

Η πόλη ντύνεται την εκδήλωσή της και αποτελεί σημείο συνάντησης, αθλητών, συνόδων, θεατών, εθελοντών, διοργανωτών, ομάδων αλλά και χορηγών!

Οι χορηγοί – συνεργάτες της διοργάνωσης, ενώνονται με τους αθλητές και την πόλη, παρουσιάζοντας το έργο, το όραμα, την προσφορά και τα προϊόντα/υπηρεσίες τους, αναβαθμίζοντας εμμέσως την εκδήλωση!

Διαθέτοντας στο Αθλητικό Χωριό χώρους παρουσιάσεων κάτω από κιόσκια, τη γραμματεία μας (container) για πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, παροχές υποστήριξης (χρονομέτρηση, ποδηλατική υποστήριξη, ιατρική ομάδα, εθελοντές κλπ), παγωμένα νερά, χώρο αποθεραπείας σε σκιά, προϊόντα προς αθλητές, χώρο για τη διενέργεια των απονομών και τερματισμών, καθώς και racks για την ασφαλή τοποθέτηση των ποδηλάτων.. αποτελεί πραγματικά τον αγαπημένο χώρο μικρών και μεγάλων και συμβάλει ακόμη περισσότερο στη βιωματική εγχάραξη -με ανεξίτηλο τρόπο- της εμπειρίας στο νου.

Βίντεο το οποίο έφτιαξε ο Dimitris Pappas, απ’ όλες τις διοργανώσεις μας:

Στο Ρέθυμνο, τον Σεπτέμβριο του 2020, δημιουργήσαμε χώρο για την τοποθέτηση από τους αθλητές δύο σημαιών (beach flags) των χορηγών τους, ώστε να ενθαρρύνουμε ακόμη περισσότερο εταιρείες να στηρίξουν αθλητές!

Added Value No29

Νυχτερινή κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (Αξέχαστη εμπειρία – Πρωτοπορία)

Το 2018, στο πλαίσιο του τελευταίου Syros Triathlon, το κλείσιμο της αυλαίας πραγματοποιή8ηκε στην αγαπημένη παραλία Κόμητο.

Αθλητές, εθελοντές, συνοδοί, κάτοικοι του νησιού αλλά και μέλη της διοργανωτικής ομάδος, είχαν την ευκαιρία να γίνουν ένα στο Sunset Yoga και ακολούθως σ’ ένα καινοτόμο και δυνατό εγχείρημα!

Νυχτερινή Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης!

Κολυμβητές, αποκλειστικά σε ζευγάρια για μέγιστη ασφάλεια, κολυμπήσαμε μέχρι το πτερύγιο του καρχαρία και πίσω (1.500 μέτρα συνολική απόσταση μέχρι το νησάκι που βρίσκεται απέναντι της παραλίας), σε έναν πλου με φωτισμένη σήμανση σημαδούρων (αναβοσβήνοντα λαμπάκια σε σημαδούρες ανά 200 μέτρα και ενδιαμέσως στον πυθμένα αναμμένα φωσφορίζοντα σπαρματσέτα!

Δεν ήταν αγώνας, ήταν θαλασσινή κοινή διάπλευση χωρίς ανταγωνισμό αλλά με εξίσου δυνατά συναισθήματα.

Κολύμπησα ως ζευγάρι μαζί με μια μικρή εθελόντρια, η οποία δε νομίζω ποτέ μα ποτέ να ξεχάσει εκείνα που ένοιωσε! Όπως άλλωστε κι εγώ!

Ήταν ο προπομπός της νυκτερινής κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και μας έδωσε πλήθος εστιών βελτίωσης τόσο ως προς την ασφάλεια όσο και ως προς την μεγιστοποίηση της απόλαυσης/εμπειρίας.

Είναι ήδη στα σκαριά και αναμένει ανυπόμονο στο “to do list”, η πραγματοποίηση αυτού του event στην Αθήνα.

Added Value No30

Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις Τριάθλου (Αθλητικός Τουρισμός | Προβολή της Ελλάδος)

London Triathlon Show!

Η γιορτή του παγκόσμιου Τριά8λου και των Multisports, η συνάντηση των μύθων του χώρου, το ραντεβού αθλητών – διοργανωτών – κατασκευαστών αθλητικών ειδών, θαυμαστών του χώρου, η αιχμή της ποδηλατικής και κολυμβητικής τεχνολογίας Τριάθλου, η ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών απ’ όλο τον κόσμο.. είναι στο Λονδίνο! Τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη Τριαθλητική έκθεση στον πλανήτη.

Έχοντας στο μυαλό μας αμέσως κατόπιν του Nafplio Triathlon το 2015 και εστιάζοντας να προσεγγίσουμε/προσελκύσουμε ξένους αθλητές στην Ελλάδα, η TRIMORE ανελλιπώς (το 2020 δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε) κάθε Φεβρουαρίου βρίσκεται με δικό της περίπτερο στο London Triathlon Show.

Παρουσιάζει τα events της κάθε χρόνο, μαθαίνει τα νέα, συναντά ανθρώπους, ιδέες, τεχνολογίες και κοιτάζει στο μέλλον της.

Εκεί γεννήθηκε η συνεργασία με την ISOMAN, εκεί αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το SwimRun στην Ελλάδα με συγκεκριμένο όραμα, εκεί αποφασίσαμε να εισάγουμε την ασφάλεια του ατομικού πλωτήρα κολύμβησης, εκεί βρίσκουμε τους διεθνείς μας συνεργάτες,.. σχεδιάσαμε το μέλλον μας αφουγκραζόμενοι τις διεθνείς τάσεις.

Φιλοξενήσαμε δωρεάν στο περίπτερό μας και άλλους Έλληνες διοργανωτές και οραματιστήκαμε την προβολή του Ελληνικού Τριάθλου και των υπέροχων προορισμών μας.

Συνεργαστήκαμε με τον ΕΟΤ και επιχειρούμε ακόμη δυνατότερη προβολή της χώρας μας μέσω του Αθλητικού Τουρισμού.

Added Value No31

Ιατρική βεβαίωση Υγείας (Ασφάλεια)

Αθλητισμός είναι υγεία!

Παράλληλα, είναι μια ευκαιρία προληπτικής επιβεβαίωσης της υγείας.

Η Ιατρική βεβαίωση, την οποία από την πρώτη 6τιγμή προσχεδιασμού του event στο Ναύπλιο, είχαμε ως προαπαιτούμενο συμμετοχής (η έμφαση που δώσαμε στον τομέα αυτό μας έφερε κάποιες φορές σε ρίξη με αθλητές) αποτελεί δύσκολη αλλά πάγια επιλογή μας σε όλες ανεξαιρέτως τις διοργανώσεις μας.

Δικαίωση αποτελούν οι ευχαριστήριες επιστολές τριών αθλητών μέχρι σήμερα, οι οποίοι κατόπιν της επιμονής μας να μας προσκομίσουν βεβαίωση ιατρού, πραγματοποίησαν έλεγχο της υγείας τους στον οποίο διαγνώστηκε ότι θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία τους να λάμβαναν μέρος σε αγώνα. Με απλές διαδικασίες ξεπέρασαν τις δυσκολίες και σήμερα δικαιώνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι δικοί τους, την επιλογή μας.

(Δεν επιτρέψαμε ποτέ στον πατέρα μας, να λάβει μέρος χωρίς εξετάσεις. Ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής στο Ναύπλιο 2015 και στη Σύρο το 2016 και 2017)

“Καλλίτερο το προλαμβάνειν παρά το διορθώνειν!”

Added Value No32

Υγειονομικό πλαίσιο (Ασφάλεια | Πρωτοπορία)

Το 2020 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, μια πρό(σ)κληση για όλο τον πλανήτη! Μ1α αναπάντεχη υγειονομική κρίση, ξεκίνησε και σταδιακά έπληξε κάθε σημείο στεριάς στην υδρόγειο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αθλητικές διοργανώσεις, επλήγησαν επίσης! Ματαιώσεις, αναβολές, τροποποιήσεις!

Αμέσως με την έναρξη της κρίσης αυτής και εν μέσω καθολικού αποκλεισμού στα σπίτια μας, εργαστήκαμε σκληρά και πρώτοι ανακοινώσαμε προς τις ομοσπονδίες, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Πολιτική Προστασία προς δημόσια διαβούλευση και τελικό προσδιορισμό, το δικό μας Υγειονομικό Πλαίσιο.

Μια ολοκληρωμένη, ολιστική προσέγγιση, κάθε μίας παραμέτρου η οποία απαρτίζει ένα event, υπό το πρίσμα της Υγείας και της Ασφάλειας. Επικαιροποιήθηκε πολλές φορές και η εφαρμογή του στο Ρέθυμνο το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, σε μια από τις ελάχιστες διοργανώσεις της χρονιάς, απέδειξε την αρτιότητα, την επάρκεια και την πληρότητα αυτού, παράλληλα με τη λειτουργικότητα (μεγάλος αρχικός προβληματισμός). Μάλιστα, σε συνεργασία με την Victory Innovations Greece πήγαμε ένα βήμα παραπέρα, εφαρμόζοντας διπλή ηλεκτροστατική απολύμανση σε μετάλλια, νερά, καρέκλες και ότι αγγίζει άνθρωπος!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι Αρχές.. επιβράβευσαν το έργο μας!

Βίντεο της διοργάνωσης το οποίο περιέχει λεπτομέρειες:

Added Value No33

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά (Αξέχαστη εμπειρία | Πρωτοπορία)

Έμφαση στην λεπτομέρεια για την “αξέχαστη εμπειρία”!

Κάθε επόμενη διοργάνωση, είναι για μας μια πρόκλη6η να υπερβούμε τις προσδοκίες εκείνων οι οποίοι μας εμπιστεύονται!

Σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε events σε κάθε άκρη της Ελλάδος, και “ζητούμε” από τους αθλητές να ταξιδέψουν μαζί μας! Να παρακινήσουν οικογένεια – παρέα – φίλους, να φορτώσουν εξοπλισμό και να δώσουν παρών σ’ εκείνα που σχεδιάζουμε με αγάπη, πάθος και αφοσίωση για κείνους.

Θέλουμε να είναι σίγουροι ότι δώσαμε την απόλυτη προσοχή μας στην ασφάλεια (να το θεωρούν δεδομένο), παράλληλα όμως να είναι ανυπόμονοι γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο με την προηγούμενη φορά ακόμη ίσως και ο ίδιος ο αγώνας.

Και έρχονται πάντα οι λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά και την υπέρβαση! Εκείνες οι οποίες και να έλειπαν, ο αγώνας θα ήταν το ίδιο ασφαλής και συναρπαστικός, κάνουν όμως εκείνη την ικανή διάφορα ν’ αγγίξουν το νου! (πρώτα το δικό μας ακόμη και τη στιγμή της σύλληψης της ιδέας και του σχεδιασμού).

Όλα τα Added Values που ενσωματώνουμε κάθε φορά, είναι σ’ αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν όμως και άλλα μικρότερα, λεπτομέρειες.. που δίνουν το ξεχωριστό άρωμα!

“Πολεμική” σειρήνα στην εκκίνηση, τροκάνι στον τερματισμό – μια εγρήγορση της ολοκλήρωσης, κορδέλα που κόβουν όλα τα ζευγάρια στην Ύδρα ως νικητές, ξεχωριστή παρουσίαση όλων των ζευγαριών πριν τον αγώνα στην Ύδρα, φωτογράφιση όλων πριν τον αγώνα στην Ύδρα, πάρτυ εθελοντών μετά το πέρας της διοργάνωσης στην Καστοριά, αναφορά με το όνομα από τη Γκρέτα και διάλογος πριν, κατά τη διάρκεια, στον τερματισμό, το μικρό όνομα με μεγάλα γράμματα στο bib number για να προσφωνούν οι θεατές, ποιοτικά T-shirts με την ανάμνηση χαραγμένη, T-Shirt με τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων στο πρώτο Syros Triathlon, φωτογραφίες και βίντεο ανάδειξης όμορφων προσωπικων στιγμών, ξεχωριστά μετάλλια, παγωμένα νερά παντού, προσωπική παρακίνηση από εθελοντές και διοργανωτές, μια αγκαλιά στον τερματισμό.. είναι κάποια! Υπάρχουν και άλλα. Που έγιναν και που έρχονται!

Added Value No34

Παρουσίαση Βιβλίου “Άδακρυς Μάχη” (Πολιτισμός – Αθλητικός Τουρισμός)

Αθλητισμός – Τουρισμός – Πολιτισμός!

Έννοιες τις οποίες συνενώνουμε σε κάθε μας εκδήλωση και για το σκοπό αυτό αναζητούμε συνεχώς νέες ιδέες/προτάσεις!

Τον Ιούνιο του 2017, στο 8έατρο Απόλλων στην Ερμούπολη, πιστή μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου, σε μια από τις δεκάδες παράλληλες δράσεις του Syros Triathlon, παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό ιστορικό βιβλίο του Τριαθλητή φίλου μας.. Dimitris Thomas!

“Άδακρυς μάχη”. (Άδακρυς Μάχη)

Είχα την τιμή, έχοντας διαβάσει το βιβλίο πριν και ενθουσιαστεί, να είμαι μεταξύ των ανθρώπων οι οποίοι το προλόγισαν!

Added Value No35

Δημιουργία, καθιέρωση και φιλοξενία θεσμού βραβεύσεων Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης (Αξέχαστη εμπειρία | Πρωτοπορία)

Βραβεία Πρωτα8λήματος Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης: “Λέανδρος”!

Η TRIMORE Sport Events, το 2017 αποκτά το XTERRA Greece. Διοργανώνοντας με το ρόλο αυτό τον τελευταίο O.W.S. αγώνα κάθε χρονιάς, κληρονόμησε μια όμορφη “υποχρέωση”. Την καθιερωμένη βράβευση του πρωταθλήματος O.W.S. LEANDROSswimclub (LEANDROSswimclub), η οποία μέχρι τότε γινόταν στις 3 πρώτες γυναίκες και τους 3 πρώτους άνδρες στις βραβεύσεις του XTERRA O.W.S. Challenge στην πλαζ της Βουλιαγμένης.

Έχοντας όραμα για την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης και ενστερνιζόμενοι τους σκοπούς του φίλου και συν-μαραθωνοκολυμβητή Giannis Kotsiopoulos, αποφασίσαμε να δώσουμε μια ξεχωριστή πνοή στη βράβευση αυτή. Να διοργανώσουμε μια συνάντηση κολυμβητών θαλάσσης στη στεριά. Με ρούχα. Μια συνάντηση να γνωριστούμε χωρίς το άγχος της εκκίνησης, του briefing της τελευταίας στιγμής, της γενικότερης βιασύνης.

Δημιουργήσαμε μια γιορτή για τους κολυμβητές Ανοικτής Θαλάσσης, την οποία στο ξεκίνημα των 3ων ετών που ακολούθησαν (2018, 2019, 2020) φιλοξενήσαμε στο χώρο μας Diaplous Training Experience Concept – Ford T.C., χωρίς όμως αυτή η πρωτοβουλία/προσφορά μας να αποτελεί δέσμευση του “Λέανδρου” να παντρευτεί μαζί μας.

Στις εκδηλώσεις αυτές βραβεύονται πλέον όλες οι ηλικιακές κατηγορίες, ειδικές κατηγορίες και ξεχωριστοί άνθρωποι του χώρου πέραν των γενικών πρωτευσάντων! Μοιραζόμαστε πολύ δυνατές συγκινήσεις, ενωνόμαστε εμείς και το πάθος μας, κάνουμε σχέδια και ανανεώνουμε την ευχή όλων μας: “καλές θάλασσες”!

Βίντεο της διοργάνωσης 2020:

Added Value No36

Το Athletes kit των συμμετεχόντων (Πρωτοπορία | Άνεση αθλητών)

Στο 1ο και το 2ο TRIMORE Syros Triathlon το 2016 και 2017, δοκιμά6αμε κάτι που είχαμε θαυμάσει στο εξωτερικό, και το εφαρμόσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τα πακέτα των αθλητών (athletes kit), κατ’ ευθείαν στη ζώνη αλλαγής, στην προδιαγεγραμμένη θέση για κάθε αθλητή.

Ο αθλητής προσερχόμενος στο νησί, είχε ενημερωθεί μέσω mail για τον αριθμό του και με το βραχιόλι που παραλάμβανε αμέσως έξω από το πλοίο, είχε όλες τις παροχές του στα συμβεβλημένα καταστήματα καθώς και πρόσβαση στη ζώνη αλλαγής!

Καμία αναμονή σε γραμματείες, κανένα μπέρδεμα και πακέτα αθλητή μόνο σε όσους εκκινήσουν τον αγώνα.

Μετάλλια τερματισμού, μαζί με εκείνα των διακρίσεων, δόθηκαν σε άπαντες στην τελετή απονομών το Σάββατο το βράδυ στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου!

Κάνοντας πολυήμερα events, παρόλο που ήταν απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα, το αλλάξαμε με στόχο, να κυκλοφορούν οι αθλητές με τα T-shirts της διοργάνωσης στον τόπο της διοργάνωσης, όλες τις μέρες και να είναι πιο εμφανής η απόβαση επισκεπτών στον τόπο.

Added Value No37

Φιλοξενία Αθλητών και συνοδών τους (Αθλητικός Τουρισμός | Προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου)

Με “Άρωμα” της διοργάνωσης επιδιώκουμε κάθε φορά, να γεμίσουμε τα “ρουθούνια” του νου των επισκεπτών του τόπου ο οποίος μας φ1λοξενεί!

Έχουμε συνεργαστεί με πολιτιστικό σύλλογο γυναικών στην Καστοριά για να προσφέρουμε παραδοσιακές πίτες σε αθλητές και συνοδούς, με παραγωγό μανιταριών στο Ρέθυμνο για να προσφέρουμε κριθαρότο μανιταριών, με παραγωγούς Κρητικής γραβιέρας, ρακή και παξιμαδιών χαρουπιού στο Ρέθυμνο, με τον Ζάχο για το απίστευτο σουβλάκι του στην Βουλιαγμένη, με τους παραγωγούς (όλους) λουκουμιού στη Σύρο για να δοκιμάσουν αθλητές και συνοδοί.

Επίσης, έχει προσφέρει για τη διοργάνωση, ανείπωτο γεύμα στους SwimRunners, το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας!

Κάθε ένα από αυτά είχε τη δική του ιδιαίτερη αξία. Πέραν όμως κάθε προσδοκίας ήταν ένα κέρασμα στο καλωσόρισμα στην Ερμούπολη έξω από το πλοίο, το οποίο σίγουρα δεν θα ξεχάσει κανείς!

Μια μπάλα παγωτό Syros Triathlon (ειδική γεύση για τη διοργάνωση από τη Django Gelato Syros) και ένα σφηνάκι λικέρ αχλάδι από το αγαπημένο μου μαγικό εστιατόριο Αχλάδι Εστιατόριο!

Added Value No38

Ο Αλέκος Φασιανός τιμά το SwimRun Hydra (Πολιτισμός)

Τον Νοέμβριο του 2018 στην Ύδρα μια μοναδική έκπληξη περίμενε όσους τόλμησαν τ0 πρώτο SwimRun στην Ελλάδα.

Το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας / Γενικά Αρχεία του Κράτους και η διευθύντρια του Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, φιλοξενώντας την περίοδο εκείνη στο χώρο του Μουσείου, έκθεση πινάκων του Αλέκου Φασιανού, μας προσέφερε μια ζωντανή παρουσίαση του έργου και της ιστορίας του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη, εντός του χώρου της έκθεσης, πριν ξεκινήσει το Race Brief, παρουσία του ιδίου!

Ανάμεσα λοιπόν στους πίνακες του Αλέκου Φασιανού, οι αθλητές και οι συνοδοί τους έζησαν κάτι ξεχωριστό. Είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν, να απευθυνθούν στον ίδιο και να μάθουν την ιστορία του από την παρουσίαση του επίσης καλλιτέχνη και φίλου του Αλέξη Βερούκα και ασφαλώς την κυρία Αδαμοπούλου.

Η αξία αυτής της ενέργειας ανεκτίμητη και για μια ακόμη φορά, παντρεύτηκε ο αθλητισμός με τον πολιτισμό! Η τιμή ήταν ύψιστη για τη διοργάνωση.

Added Value No39

Event & Αγώνες για όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (Για όλους | Αθλητικός Τουρισμός | Πρωτοπορία | Αξέχαστη εμπειρία)

“Σκοπός μας η προσωπική υπέρβα6η και τόλμη όλων των συμμετεχόντων!”

Από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή μας, με έργα, καταστήσαμε σαφές στους πάντες ότι όσο σημαντικός είναι για μας ο παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος θα τιμήσει τη διοργάνωσή μας, τόσο άξιος θαυμασμού και σεβασμού είναι και ο πιτσιρικάς που δοκιμάζει να κάνει πρώτη φορά kids Aquathlon, ο αρχάριος αθλητής που αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά τρίαθλο, ο ηλικιωμένος αθλητής που επιμένει στις καθημερινές προσωπικές υπερβάσεις!

Με το ίδιο πάθος και αφοσίωση τα οποία επιστρατεύουμε να σχεδιάσουμε έναν αγώνα, μια εκδήλωση, μια δράση απευθυνόμενοι στους επαγγελματίες αθλητές, εργαζόμαστε και δημιουργούμε ασφάλεια, ποιότητα, διασκέδαση, παροχές, εμπειρία για όλους. Αθλητές και συνοδούς, όλων των ηλικιών και επιπέδων άθλησης!

Οι αγώνες μας δεν έχουν ποτέ “κόφτες” (χρονική προθεσμία ολοκλήρωσης, πλην του Half Iron στη Σύρο, για λόγους ανώτερους των δυνατοτήτων μας), οι εθελοντές – κριτές – ναυαγοσώστες – διοργανωτές παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι να τερματίσουν όλοι, οι παροχές/μεταχείριση είναι ίδια για όλους, τα δώρα των χορηγών προτιμούμε να τα προσφέρουμε σε τυχερούς κληρώσεων πέραν των πρωτευσάντων, ώστε να είναι δυνατόν να τα κερδίσουν όλοι!

Αποκορύφωμα.. το δώρο ταξίδι δύο ατόμων στην Ιταλία για 4 μέρες που δόθηκε στο Ναύπλιο, μαζί με τον πρώτο τερματίσαντα.. στον τελευταίο που τερμάτισε τον αγώνα Τριάθλου.

Κανείς δεν ήξερε πριν την ανακοίνωση ότι επρόκειτο να δοθεί δώρο σ’ εκείνον ο οποίος θα τερμάτιζε τελευταίος!

Την κίνηση αυτή επιλέξαμε να την κάνουμε, γνωρίζοντας ότι ο αθλητής ο οποίος τερμάτισε τελευταίος.. χρειάστηκε περισσότερη τόλμη να αποφασίσει τη συμμετοχή του και να σταθεί στην εκκίνηση από κάθε άλλον!

Added Value No40

Διοργανώσεις οι οποίες δίνουν ευκαιρία συμμετοχής σε όλους (Για όλους | Πρωτοπορία | Αξέχαστη εμπειρία)

Μια διοργάνωση, οφείλει πέραν των άλλων, να δημιουργεί και διατηρεί μια ευαίσθητη κοινωνικά υπόσταση!

Η TRIMORE, σχεδ1άζει και υλοποιεί events καθώς και αγώνες μέσα σε αυτά, απευθυνόμενη σε όλους. Τα outdoor events (εκτός ειδικών αγωνιστικών χώρων δηλαδή, στη φύση) δίνουν απίστευτα πλεονεκτήματα, δυστυχώς όμως δεν διαθέτουν πάντα τις υποδομές για συμμετοχή ΑμεΑ.

Χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα εμείς να δημιουργήσουμε υποδομές, έχουμε τη βούληση και προσπαθούμε να έχουμε κοντά μας, όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία.

Ήρθαμε σε άμεση επαφή με οποιονδήποτε εξέφρασε την επιθυμία συμμετοχής και πάντα αναζητούμε λύσεις ενσκήπτοντας σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Με σεβασμό, αγάπη και όραμα! Τα καταφέραμε σχεδόν όλες τις φορές, προσπαθήσαμε όμως όλες! Αυτό θα κάνουμε πάντα!

Τέλος, στην εμπορική μας πολιτική, αναφέρουμε ξεκάθαρα επίσης: “αθλητές οι οποίοι έχουν αδυναμία να πληρώσουν το ποσό της εγγραφής και επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε μη διστάσουν να στείλουν αίτημα στο mail μας!”

Διοργανώσεις οι οποίες πρεσβεύουν το “για όλους!”

Added Value No41

Ενισχυμένη ασφάλεια στο ποδηλατικό σκέλος (Ασφάλεια)

Το Τρίαθλο, είναι μ1α δύσκολη υπόθεση, αν για τον διοργανωτή η ασφάλεια αποτελεί αμετακίνητη προϋπόθεση!

Μπορεί η θάλασσα να αποτελεί μια αστάθμητη παράμετρο, όμως το ποδηλατικό σκέλος είναι εκείνο που ορίζει έναν αγώνα Τριάθλου ως ασφαλή ή επικίνδυνο!

Από την πρώτη μας διοργάνωση το 2015 στο Ναύπλιο, κάθε αγώνας εξετάζεται με λεπτομέρεια και φροντίζουμε να προσομοιώσουμε την εμπειρία ως αθλητές για να εκτιμήσουμε κάθε κίνδυνο!

Έχουμε πετύχει σφράγισμα των δρόμων σε κάθε μας διοργάνωση με απόφαση της Τροχαίας, ασφαλτόστρωση στις γραμμές του τρένου στο Ναύπλιο και στη διαδρομή της Καστοριάς για να μην κινδυνέψουν ποδηλάτες, προειδοποιητική σήμανση στο οδόστρωμα πολλά μέτρα πριν τον κάθε κίνδυνο – κάθε λακούβα- ώστε ο πεσμένος στις αερόμπαρες ποδηλάτης να έχει χρόνο αντίδρασης, Εθελοντές – Τροχονόμους – κιγκλιδώματα – ταινία σε κάθε κάθετο δρόμο των διαδρομών, οδοσήμανση από επαγγελματικό συνεργείο με κώνους σε όλη την ποδηλατική διαδρομή, προσεκτικές αναστροφές, αλλαγή δρομολογίων Πλοίων και Αεροπλάνων στη Σύρο για να μην εισέλθει αυτοκίνητο στο αγωνιστικό τερέν, μετακινήσεις ή ακινητοποίηση αυτοκινήτων, γραπτή ενημέρωση των κατοίκων σε όλο το μήκος των διαδρομών για το σφράγισμα των δρόμων και την όχληση από τη διεξαγωγή αγώνα τον οποίο μπορούν να απολαύσουν από την αυλή τους χειροκροτώντας, δέσμευση παιδιών σε προαύλιο σχολείου με προηγούμενη προφορική ενημέρωση για τη διεξαγωγή Πανελληνίων, ενημέρωση ξενοδοχείων – εστιατορίων – βενζινάδικων για την όχληση και άλλα που ίσως διαφεύγουν όμως έγιναν και συνεισέφεραν στην ασφάλεια!

Κάθε φορά, όλη η πόλη μια γροθιά για τους καλεσμένους της! Κι εμείς.. φύλακες άγγελοι! Πάντα αγχωμένοι, πάντα με σεβασμό στον κίνδυνο, πάντα ανυπόμονοι να κοιταχτούμε και να χαμογελάσουμε όταν ο μοτοσικλετιστής κριτής μας ενημερώσει τηλεφωνικά ότι ο τελευταίος ποδηλάτης εισήλθε στη ζώνη αλλαγής!

Μια γεύση από Καστοριά:

Added Value No42

Ολιστική προσέγγιση Αθλητικού Τουρισμού (Αθλητικός Τουρισμός)

Όταν θέλεις, μέσω της διοργάνωσής σου, να “κουβαλήσεις” κόσμο στις άκρες της Ελλάδος, οφείλεις να βρίσκεις και προσφέρεις λύσεις στους “καλεσμένους” σου!

Ο βασ1κός σχεδιασμός του κάθε μας event, έχει στον κορμό του την ολιστική αυτή προσέγγιση!

Πρόγραμμα για οικογένειες (όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών), χαμηλό κόστος εγγράφων με παράλληλη εμπορική πολιτική ιδιαίτερα οικονομικού κόστους συμμετοχής όταν αυτή πραγματοποιείται έγκαιρα, προσέγγιση του συνολικού κόστους έλευσης μιας οικογένειας!

Όλες οι παιδικές δραστηριότητες δωρεάν με πλήρες όμως πανάκριβο kids kit (τσαντάκι, σκουφάκι, μπλουζάκι, μετάλλιο τερματισμού και βάθρου, χρονομέτρηση, φωτογραφίες, βίντεο, tattoo, κλπ), ειδική περιοχή στο site κάθε διοργάνωσης με τα “αξίζει να επισκεφθείς” του τόπου, βραχιόλι χειρός με πρόσβαση έκπτωσης σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, smart guide μαζί με το Athletes kit κατά την προσέλευση με το πρόγραμμα και όλη την πληροφορία της διοργάνωσης, ειδικές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία αλλά και το μέσο πρόσβασης!

Η Blue Star Ferries, Hellenic Seaways Official Fan Page και ANEK LINES Οfficial Fan Page μέσω της συμφωνίας μας με τον Γιώργο Σακέλη, μας προσέφεραν 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά προς και από Σύρο, Ύδρα, Κρήτη αλλά και προς Αθήνα για το XTERRA Greece από νησιά προς κάθε αθλητή μετά των συνοδών του καθώς και ενδεχόμενο όχημα!

(Για τη Σύρο, είχαμε τοποθετήσει Racks ποδηλάτων και μέσα στα πλοία!)

Αξέχαστες οι στιγμές έλευσης αθλητών/συνοδών! Είναι πάντα το έναυσμα της γιορτής!

Media clip 1ης διοργάνωσης Σύρου:

Added Value No43

Σύστημα ποιότητος και επιδίωξη συνεχούς βελτίωσης (Ποιότητα | Διασφάλιση | Βελτίωση)

Η συνεχής βελτίωση αποτελού6ε πάντα και αταλάντευτα παραμένει.. βασική μας αυτοδέσμευση!

Μεθόδους “Ποιότητος” εφαρμόζουμε για να αποτιμήσουμε κάθε μας event σε όλες του τις παραμέτρους.

Καταγράφουμε και επεξεργαζόμαστε σε βάθος κάθε παράπονο – σχόλιο που έρχεται σε γνώση μας (ακόμη και κακόβουλα), ζητούμε την άποψη των συμμετεχόντων και επισκεπτών για κάθε παράμετρο (αθλητική ή μη), έχουμε δημιουργήσει ένα εκτενές πλαίσιο αξιολόγησης και αυτοελέγχου και με τεκμηριωμένο τρόπο βαθμολογούμε την επίδοσή μας σε όλες τις πτυχές του event, μελετούμε σε πλήρη ανάπτυξη τις αποτυχίες – τα λάθη – τις παραλήψεις μας, εκπαιδεύουμε και παροτρύνουμε εθελοντές να προσφέρουν ποιότητα και να συλλέγουν εστίες βελτίωσης επίσης, αφουγκραζόμαστε τον απόηχο, ζητούμε συγγνώμη με παρρησία και ειλικρίνεια αναζητώντας δίκαιους τρόπους αποκατάστασης, κάνουμε έρευνες γνώμης, συλλέγουμε ιδέες, αποτιμούμε το εκάστοτε οικονομικό αποτύπωμα της εκδήλωσης στις τοπικές κοινωνίες, εκπονούμε αμέσως (εντός 7 ημερών από τη λήξη του event) σχέδιο διαχείρισης ενεργειών βελτίωσης (action plan).

Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει ένα πλαίσιο αξιολόγησης ασφάλειας ενός αγώνα Τριάθλου, Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης, SwinRun, τρεξίματος πόλης ή βουνού, ταχύτητας ποδηλάτου και το εφαρμόζουμε κάθε φορά. Το έχουμε μάλιστα υποβάλει στην Πολιτεία (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) ως βάση για τη δόμηση ενός πλαισίου πιστοποίησης αγώνων (περιέχει πέραν της ασφάλειας και παραμέτρους ποιότητος)!

Καλώς ή κακώς, ως φορέας πιστοποίησης και εκπαίδευσης, ως σύμβουλοι οργάνωσης και διοίκησης προς άλλους (επιχειρήσεις και οργανισμούς), έχουμε καθιερώσει και εφαρμόζουμε και οι ίδιοι, σύστημα διαχείρισης της ποιότητος κατά το πρότυπο EN ISO 9001.

“Δεν μπορείς να πουλάς ποιότητα, αν δεν έχεις ποιότητα!”

Added Value No44

TRIMORE: One Team – One Dream – One Goal (Η ομάδα μας)

Μια ομάδα, ένα όνειρο, μ1α προσπάθεια!

Η TRIMORE Sport Events, τα δημιουργήματά της, τα αριστουργήματά της, τα λάθη της.. είναι οι άνθρωποί της!

Ο στενός πυρήνας (Anastasios – Κωστής) και οι TRIMORE insiders Maria, Katerina, Magda, Kevin, Γιώργος, Greta, Christina, Vicky.

Μια ομάδα επίσης γίνεται μαζί μας όλο το πλέγμα των συνεργατών μας και των εθελοντών κάθε τόπου και πράγματι τελικά συνθέτουμε την πρόταση αξίας (Value Proposition) την οποία προσφέρουμε!

Με πάθος και αφοσίωση, μια γροθιά.. μοιραζόμαστε και ζούμε κάθε φορά ένα όραμα!

Added Value No45

Μοιραζόμαστε γνώσεις – εμπειρίες – επιτυχίες και αποτυχίες (Κοινωνική Υπευθυνότητα | Αθλητικός Τουρισμός)

“Μοιράσου τη γνώση και εμπειρία που απέκτησες. Μοιράσου τις επιτυχίες, τα λάθη και τις πανωλε8ρίες σου!”

1ο Σχολείο για το Mind Set Αθλητικού Τουρισμού!

Μετασχηματίζοντας αθλητικές δραστηριότητες σε Τουριστικό Αντικείμενο.

Η diaplous s.s.d.a. Ltd, με την τεχνογνωσία των 23 ετών ως Φορέας εκπαίδευσης και πιστοποίησης, το κύρος των 18 ετών ως partner των TÜV SÜD και TÜV Hessen και την εμπειρία των 16 πολυήμερων διοργανώσεων πραγματικού Αθλητικού Τουρισμού σε Ναύπλιο, Σύρο, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Χαλκιδική, Βάρκιζα, Καστοριά, Ξάνθη και Ρέθυμνο του TRIMORE Multisports TOUR ..

.. μοιράζεται με πάθος ιδέες, τεχνικές, εμπειρία, λάθη, γνώση, μεθόδους, εργαλεία μετατροπής της αθλητικής ευκαιρίας σε τουριστική περιουσία των προορισμών της χώρας μας! Μοιραζόμαστε τα 44 σημεία που προσθέσαμε αξία στο χώρο μας και άλλα τα οποία ακόμη επεξεργαζόμαστε.

Μια μοναδική προσέγγιση, μιλώντας με παραδείγματα, σ’ ένα πιστοποιημένο εκπαιδευτικό Σχολείο ανθρώπων Αθλητισμού και Τουρισμού/Πολιτισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, διοργανωτών events – δραστηριοτήτων στη φύση, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για τουριστική ανάπτυξη μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων!

Με πράξεις.. συνεχίζουμε!

(Το έργο μας συνεχίζεται στα μαρμαρένια αλώνια)

Added Value 45 and counting..