Εταιρικό Προφίλ

Η diaplous s.s.d.a. Ltd, συλλέγοντας εμπειρία από το 1997 στους τομείς που δραστηριοποιείται, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τομείς δραστηριοποίησης εταιρείας

 • null

  Προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες

 • null

  Εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων (ανοικτές & ενδοεπιχειρησιακές) καθώς και σε μεμονωμένους ενδιαφερόμενους (προσωπικού ενδιαφέροντος)

 • null

  Πιστοποιήσεις συστημάτων ποιότητος και προϊόντων

 • null

  Διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών αθλητικών και ψυχαγωγικών events

 • null

  Διαθέτει δικό της σύγχρονο πολυχώρο εκπαιδεύσεων και εταιρικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων (για ιδία χρήση ή προς διάθεση)

 • Προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων (ανοικτές & ενδοεπιχειρησιακές)
  καθώς και σε μεμονωμένους ενδιαφερόμενους (προσωπικού ενδιαφέροντος)
 • Πιστοποιήσεις συστημάτων ποιότητος και προϊόντων
 • Διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών αθλητικών και ψυχαγωγικών events
 • Διαθέτει δικό της σύγχρονο πολυχώρο εκπαιδεύσεων και εταιρικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων
  (για ιδία χρήση ή προς διάθεση)

Εταιρική φιλοσοφία

Με πάθος, αφοσίωση και επαγγελματισμό, μοιραζόμαστε ιδέες, γνώσεις, τεχνικές, εργαλεία και εμπειρίες, για τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, εστιάζοντας πάντα στο αποτέλεσμα!

Συνεχής φροντίδα

 • null

  Επιδιώκουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και προσήλωση, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, να προσθέτουν ξεκάθαρα, πραγματική αξία ξεπερνώντας τις προσδοκίες εκείνων που μας εμπιστεύονται!

 • null

  Συνεισφέρουμε με απόλυτο σεβασμό, στον προσδιορισμό και την επίτευξη στρατηγικής και στόχων!

Βραβεύσεις

Αξίες – ανταγωνιστικό πλεονέκτημα – mind set

 • null

  Πάθος και αφοσίωση στη δράση

 • null

  Απλή, λιτή και ευέλικτη προσέγγιση

 • null

  Εμπιστευτικότητα - σεβασμός σε αξίες και ιδιοκτησίες

 • null

  Αποτελεσματικότητα - κάνουμε πράξεις ιδέες και οράματα

 • null

  Ηθική & Ακεραιότητα

 • null

  Κοινωνική Υπευθυνότητα

Κοινωνική υπευθυνότητα

Με ιδιαίτερο σεβασμό και μέριμνα, δεσμευόμαστε ότι κρατούμε ψηλά και διαφυλάττουμε με τη δράση μας τον άνθρωπο (προσωπικό, συνεργάτες, insiders, πελάτες, αθλητές), την κοινωνία (Δήμοι, τοπικές κοινωνίες) και το περιβάλλον.

Με επίγνωση της ευθύνης που συνεπάγεται ο ρόλος μας σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας, η στρατηγική ανάπτυξης, λειτουργίας και επιχειρηματικής συνέχειας έχει καταστρωθεί σε όλους τους τομείς δράσεις μας λαμβάνοντας υπόψη και πλήρως εναρμονισμένα με τη δέσμευση αυτή.

Η ιστορία μας

1997

Η diaplous s.s.d.a. Ltd ιδρύθηκε στην Αθήνα, από τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείριση κρίσεων, σχεδιασμό επιχειρηματικής συνέχειας, βελτιστοποίηση διαδικασιών και πιστοποιήσεις συστημάτων ποιότητος βάσει προτύπων ISO.

2003

Ξεκίνησε η συνεργασία της με το Γερμανικό φορέα πιστοποίησης TÜV SÜD, επιθεωρώντας συστήματα ποιότητος και πρότυπα / προδιαγραφές στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αρχίζοντας με το VW Group.

2006

Το πεδίο υπηρεσιών προς την αυτοκινητοβιομηχανία επεκτείνεται σε εθνικές και διεθνείς συνεργασίες με την Daimler Mercedes-Benz, Ford Motor, Toyota, Honda, Mitsubishi, Porsche, Seat, Suzuki και άλλες.

2007

Η diaplous ξεκινά την εκπροσώπηση του επίσης Γερμανικού φορέα πιστοποίησης TÜV Hessen, αναλαμβάνοντας ρόλο φορέα πιστοποίησης και εκπαίδευσης για συστήματα ποιότητος, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας, ασφάλειας της πληροφορίας κλπ.

2009

Η diaplous πιστοποιείται ως συνεργάτης της Daimler για τον έλεγχο προτύπων και προδιαγραφών και από τότε αναλαμβάνει στην ευθύνη της τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, βόρειας Ευρώπης και τμημάτων της κεντρικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

2010

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας (ιδρυτής, ιδιοκτήτης και CEO της diaplous) πιστοποιείται ως Master Trainer από το London Honda Training Centre, επεκτείνοντας ακόμη το αντικείμενο των δραστηριοτήτων από την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση που εφάρμοζε η diaplous, στην ανοικτή εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και το Trainer’s Coaching.

2011

Σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το diaplous Training Experience Concept ως μια καινοτόμος προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, η οποία και διακρίθηκε / βραβεύτηκε γι’ αυτό της το χαρακτηριστικό από τον όμιλο Libra στον θεσμό: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία.

2014

Η TRIMORE γεννιέται, ένα νέο business unit της diaplous για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση προηγμένων πολύ-αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, προσανατολισμένη στον αθλητικό - θεματικό τουρισμό.

2015

Δημιουργία πολυχώρου “diaplous Training Experience Concept” σε συνεργασία με τη Ford Motor Hellas.

2017

Η TRIMORE Sport Events αναλαμβάνει την πραγματοποίηση του XTERRA World Championship στην Ελλάδα.

2019

Η TRIMORE Sport Events αναλαμβάνει την διεθνή μπράντα του ISOMAN equalized Triathlon και δημιουργεί το TRIMORE Multisports TOUR διοργανώνοντας πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών events σε όλη την Ελλάδα. Το γεγονός αυτό ισχυροποιεί την TRIMORE σε δυνατό παίχτη στον τομέα της με πλήθος μάλιστα εθνικών και διεθνών διακρίσεων / βραβεύσεων.