Events

Διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών αθλητικών και ψυχαγωγικών events

Η diaplous s.s.d.a. Ltd, έχοντας συμπληρώσει 17 χρόνια πετυχημένης πορείας στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πιστοποιήσεων, δημιουργεί το 2014 το brand TRIMORE και αναπτύσσει την υπηρεσία Premium Sport Events Organizing.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί μοναδικές προηγμένες πολύ-αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με απόλυτη οργάνωση, ασφάλεια, θέαμα, καινοτομία, ευρηματικότητα  και παροχές, οι οποίες θα αποτελούν μία γιορτή του αθλητισμού, μία ευκαιρία ανάπτυξης του τουρισμού και μία έκφανση ενδυνάμωσης του ελληνικού επιχειρείν, δίνοντας μηνύματα τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή κοινότητα και προτάσσοντας την κοινωνική ευθύνη ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Μέσω του TRIMORE Multisports TOUR, σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από Premium Multisports Events σε επιλεγμένες-ξεχωριστές για την ομορφιά τους περιοχές της Ελλάδας, Τουριστικούς προορισμούς, που ο κάθε ένας αποτελεί αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό σταθμό μιας πλούσιας εμπειρίας, για όλη την οικογένεια-παρέα, συνεισφέροντας στην Τουριστική ανάπτυξη της χώρας και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού κυρίως στη νέα γενιά αλλά και στους μεγαλύτερους αθλητές και αθλούμενους όλων των επιπέδων.

Η TRIMORE Sport Events, είναι παράλληλα η XTERRA Greece, η ISOMAN Hellas και η SwimRun Hellas, έχοντας ήδη αποσπάσει πλήθος βραβεύσεων, διακρίσεων και αναγνωρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως φορέας θεματικού – αθλητικού τουρισμού απευθυνόμενη σε όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών και έχοντας επίσης στο ιστορικό της πάμπολλα (16 στις 31.12.2020) άκρως επιτυχημένα πολυήμερα events σε εξαιρετικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες συνθέτουν το TRIMORE Multisports TOUR: Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη, Καστοριά, Ρέθυμνο.

Με σύνθημα TR(Ι) MORE (Προσπαθώντας περισσότερο)  – LIVE MORE (ζώντας περισσότερο) & BEING MORE (ξεπερνώντας  τον εαυτό σου) προτρέπει όλους τους αθλητές και αθλούμενους όλων των επιπέδων καθώς και όλο τον κόσμο (γονείς και παιδιά) να λάβουν μέρος στο πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει κάθε διοργάνωσή της, η οποία χτίζεται και σχεδιάζεται κάθε φορά με αγάπη πάθος και αφοσίωση, προκειμένου να ζήσουν ανεξίτηλες και ευχάριστες εμπειρίες ικανές να «δέσουν» τον κάθε συμμετέχοντα τόσο με τον τόπο που πραγματοποιήθηκε όσο και με τον ίδιο τον αθλητισμό και τα σπορ.

Milestones

Ξεκίνησε το 2014 σχεδιάζοντας το Nafplio Triathlon που πραγματοποιήθηκε το 2015, συνέχισε το 2016 με το Syros Triathlon και ακολούθως το 2017 απέκτησε την εκπροσώπηση στην Ελλάδα της διεθνής διοργάνωσης  του XTERRA Worldwide Off Road Triathlon Championship. Έκτοτε, ως XTERRA Greece πραγματοποιεί στην Ελλάδα μια σειρά άλλες διοργανώσεις με το αναγνωρισμένο brand XTERRA. Διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα Off Road Τριάθλου στην Ελλάδα και προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA, καθώς και τη μεγάλη κολυμβητική συνάντηση ανοικτής θαλάσσης XTERRA Open Water Swimming Challenge.

Το Νοέμβριο του 2018 σχεδίασε και υλοποίησε τον πρώτο αγώνα SwimRun της Ελλάδος, στην Ύδρα.

Στα τέλη του 2018 απέκτησε την εκπροσώπηση στη χώρα μας του ISOMAN Triathlon Equalized, και διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Καστοριά και αργότερα στο Ρέθυμνο -μέσα σε εξαιρετικά πολυήμερα events-, τους πρώτους αγώνες Sprint ISOMAN. 

To 2020, εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνας Quarter distance ISOMAN στο Ρέθυμνο και αναμένεται συνέχεια.

Εντός του 2020, ιδρύθηκε η ομάδα SwimRun Hellas, για την ανάπτυξη του νέου σπορ και ως προπομπός ενός μεγάλου event που σχεδιάζεται για την Αττική.

TRIMORE Sport Events – Η αξία που προσθέτουμε